Pyetjet më të shpeshta (FAQ)

Si të bëhem edhe unë pjesë e komunitetit të të rinjëve NTRIP?

Ju duhet të jeni i moshës deri në 27 vjeç që të kualifikoheni për këtë produkt dhe t’i keni të paktën 2.99 euro në llogarinë tuaj dhe duke dërguar një SMS me tekst trip plus ju do të bëheni pjesë e komunitetit NTRIP.
Për 2.99 Euro ju do të fitoni 2 GB internet të shpejtë dhe biseda pa pare me të gjithë anëtarët e komunitetit si dhe 500 SMS brenda komunitetit.
Oferta është e vlefshme për 30 ditë.

Si ta bëjë aktivizimin automatik për çdo muaj?

Nëse doni që ofertën të mos e ribleni çdo muaj, atëherë është e mundshme që duke dërguar SMS me tekst trip auto, oferta NTRIP të jetë automatike - por ju duhet të kujdeseni vetëm që në llogarinë tuaj të keni 2.99 euro.

 

Si ta kontrolloj ofertën NTRIP?

Duke dërguar SMS me tekst trip status ju do ta pranoni një SMS me përmbledhjen e Kilobajtëve dhe SMS-ave të mbetur dhe afatin se deri kur ju skadon oferta.

 

Si ta deaktivizoj ofertën?

Duke dërguar një SMS në 50555 me tekstin trip minus, ju do ta deaktivizoni menjëherë ofertën tuaj dhe do të ktheheni në ofertën standarde të VALAs.


Mënyra e kontrollit të ofertës NTRIP
SMS në 50555
trip - SMS përshkrues i menaxhimit të shërbimit NTRIP
trip status - Kontrollimi i shpenzimeve të ofertës NTRIP
trip plus - aktivizimi i ofertës
trip auto - aktivizimi automatik i ofertës për çdo muaj
trip minus - deaktivizimi i ofertës

 


*numri 50555 është pa pagesë për të gjithë konsumatorët e Vala