Hin n'Trip

FOL PA PARE, 2GB INTERNET TË SHPEJTË DHE 500 SMS

Si të aktivizohet pako?

Aktivizimi i ofertës n'Trip bëhet duke dërguar SMS me tekst trip plus në numrin 50555.

Like n'Trip në Facebook.

Informohu me të gjitha të rejat për ofertën n'Trip në Facebook.